Treballs realitzats

 

 

Des de Gravis, us assessorarem per triar la solució més adequada a les vostres necessitats i recursos. També podem encarregar-nos de la instal·lació i configuració perquè no t'hagis de preocupar de res.

 

A continuació us presentem alguns dels nostres reportatges de projectes elaborats.


INTEGRACIÓ AUDIOVISUAL

· Projecte audiovisual al Pavelló de Fontajau

Recuperació en temps rècord del Pavelló de Girona després del temporal Gloria gràcies al suport de l'Ajuntament de Girona i el treball col·lectiu de diverses empreses, entre elles Gravis, encarregada de posar a punt l'equip de so de la pista principal, sales annexes i sistema audiovisual de la sala de premsa.

· Projecte audiovisual al Institut-Escola de Lloret de Mar

Disseny audiovisual a mida per a l'Institut-Escola de Lloret de Mar. Instal·lem un sistema intuïtiu i amb control centralitzat des d'un Ipad o similar, pensat perquè usuaris sense grans coneixements tècnics puguin fer funcionar l'equip sense problemes.


SOLUCIONS ACÚSTIQUES

· Projecte acústic a LIFTISA

Projecte i millora acústica de diversos espais de Liftisa Barcelona: oficines, menjador, sala de reunions, despatx de direcció i sales de descans, millorant la concentració i la comunicació dels empleats.

· Projecte acústic al Gimnàs de l'Escola de Mare de Déu de la Muntanya

Estudi i millora del confort acústic amb la instal·lació de panells acústics. Una millora que han notat tant els alumnes com els professors i que a partir del següent vídeo podràs comprovar tu mateixa.