Contacte


NOSALTRES

Gravis Audiovisuals & Acústica som una companyia dedicada al disseny de projectes i solucions relacionades amb el sol'acústica d'espais, la il·luminació i l'audiovisual. Amb més de 20 anys d'experiència en el sector, vam iniciar el nostre camí el 1999 i seguim amb el mateix esperit de superació, passió i ganes de fer la feina ben feta.

A GRAVIS TROBARÀS...

✔ Servei: Assessorament i experiència

✔ Servei: Assessorament i experiència

El nostre compromís és donar el millor servei, per la qual cosa, oferim als nostres clients les garanties necessàries per a la seva satisfacció: solucions, gestió de projecte, compliment de terminis, disponibilitat, coneixement de negoci, flexibilitat i empatia.

✔ Preu: Adaptat a les necessitats de cada client.

✔ Preu: Adaptat a les necessitats de cada client.

Sabem que el preu és un dels factors més importants que mouen als clients a decidir-se per un producte o servei. És per això que oferim sempre el producte més adequat a les vostres necessitats sense que vagi en detriment de la qualitat del producte. Sense ensurts d’última hora, ni extres sense justificació, el nostre pressupost sempre és tancat i qualsevol canvi es consensua amb el client.

 

✔ Qualitat: Garantia dels nostres productes i serveis

✔ Qualitat: Garantia dels nostres productes i serveis

La qualitat del servei no seria res sense la qualitat del producte. És per això que seleccionem amb cura els nostres proveïdors. Invertim en talent, innovació i tecnologia, així mateix tenim col·laboradors que poden arribar a cobrir totes les necessitats, fins i tot les que la nostra empresa no ofereix.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE EQUIP?

A Gravis busquem persones amb esperit de superació, amb ganes de fer la feina ben feta i amb la mateixa passió que tenim nosaltres pel so, la il·luminació i l’audiovisual. Si comparteixes els nostres valors i t’agradaria formar part de Gravis contacta amb nosaltres i t’informarem.