Solucions acústiques

Molts locals i negocis comencen les seves activitats sense tenir en compte l'acústica i aviat es troben alguns problemes: Espais sorollosos on la comunicació resulta gairebé impossible, espais que generen estrès a clients i treballadors, equips de so que no sonen del tot bé, problemes de contaminació acústica amb els veïns que posen en perill el negoci...

Des de Gravis us assessorem sobre la millor de les opcions per millorar la qualitat acústica dels vostres espais, sigui quin sigui el tipus d'edificació. El primer pas serà l'estudi de sonorització, mitjançant les mesures de soroll i vibracions d'alta durada i tot seguit us presentarem solucions a mida, segons sigui el cas, d'aïllament acústic o insonoritzaciócondicionament acústic i electro-acústica.

No dubteu en consultar-nos sobre els nous materials que s'integraran fàcilment al disseny i estètica del vostre local, oficina o indústria. Des de discretes plaques col·locades al sostre fins a altres opcions més originals i visuals que cridaran l'atenció per si mateixes, afegint un punt d'originalitat al vostre local.

Quins avantatges obtens quan inverteixes en acústica?

Aconsegueixes ambients molt més agradables per als teus clients.
Augmentes la productivitat i la concentració dels teus empleats i alumnes.
Evites problemes amb els teus veïns a causa de la contaminació acústica.
Aconsegueixes que els teus sistemes de so funcionin al 100%
Contacta amb nosaltres i descobreix molts més avantatges!