Solucions acústiques

Estudiem el so i millorem el confort acústic del teu espai per a:

✔ Aconseguir ambients més agradables i saludables

✔ Afavorir comportaments de compra útil als teus locals comercials

✔ Augmentar la productivitat i la concentració d'empleats i alumnes

✔ Evitar problemes amb els teus veïns a causa de la contaminació acústica

✔ Aconseguir que els teus sistemes de so funcionin al 100%


Les nostres solucions acústiques

Condicionament acústic

Condicionament acústic

El condicionament acústic consisteix a cobrir les superfícies de  un espai amb materials absorbents que evitin la reflexió del so i els ressons no desitjats.

Per a això utilitzem materials homologats i ignífugs, alguns dels quals no requereixen obra, es presenten en diferents formes, colors i es poden serigrafiar, integrant així aquests materials en el disseny de l'espai.

Aïllament Acústic

Aïllament Acústic

Evita la fuita o la penetració del soroll a través del sòl, sostre i parets amb solucions per a esmorteir el soroll tant en interiors com en camp obert. 

T'assessorem, realitzem estudis d'impacte acústic i instal·lem limitadors registradors homologats per a garantir el compliment de les normatives acústiques i evitar denúncies.

Electro-acústica

Electro-acústica

L'electroacústica es basa en l'adaptació, calibratge o instal·lació de sistemes de so per a optimitzar el seu rendiment amb la màxima eficiència energètica.

Elaborem dissenys electro-acústics que permeten dirigir i delimitar l'abast del so de manera conscient i garantir el compliment de les normatives amb menys material aïllant reduint el cost de la insonorització.


Completa el següent formulari per rebre un pressupost a mida


Treballs realitzats