• Des de Gravis Audiovisuals & Acústica ens acollim a l'estat d'alarma, a totes les recomanacions sanitàries que indiquen les autoritats i ens solidaritzem amb la societat en aquests moments difícils

  Us informem a tots els nostres clients i proveïdors que seguim mantenint gran part de la nostra activitat aplicant el teletreball i totes les mesures necessàries. Seguim a la vostra disposició per la venda i distribució de material i equips audiovisuals, avançar en el disseny de nous projectes, enviament de pressupostos, resoldre avaries urgents, assistència tècnica...

  Gràcies per la vostra confiança.

ELS NOSTRES SERVEIS


 • Servei

  A Gravis ens agrada construir relacions duraderes amb els nostres clients. Per aquest motiu el nostre compromís en donar un bon servei sempre ha sigut la màxima prioritat.

 • Qualitat

  A Gravis prevalem sempre l’ús de materials de primera qualitat, de maquinària i tecnologia puntera i d’una mà d’obra molt i molt qualificada.

 • Preu

  Ens adaptem als recursos i a la situació de cada client buscant sempre solucions a mida amb l’objectiu d’oferir la millor relació qualitat-preu del mercat.