Restaurant Soldevila

Millora acústica del menjador del restaurant.

Herència de pagesos, comerciants o viatjants que s'havien aixecat a la matinada, a Catalunya l'esmorzar de forquilla és una tradició molt popular. El restaurant Soldevila, situat a Calders, s'ha especialitzat en aquest tipus de menjar.

Però esmorzar en un espai sorollós i molest no és una bona manera de començar el dia, i tampoc no és saludable menjar sota condicions d'estrès.

Aquest problema és el que patien al menjador del restaurant Soldevila, on la manca de confort acústic afectava directament el benestar i la salut dels clients i treballadors.

Per solucionar aquest problema, hem realitzat un estudi i instal·lat el nostre material acústic absorbent sense entorpir l'activitat del restaurant. A més dels panells acústics instal·lats al sostre, hem reforçat les parets amb els nostres panells acústics impresos DecoGravis, a manera de quadre acústic decoratiu.

Els propietaris del restaurant han quedat encantats amb el resultat, ja que a part d'una evident millora acústica de l'espai, han pogut personalitzar les imatges dels quadres acústics escollint unes fotografies històriques de la família que els ha permès millorar la decoració compartint part de la seva història.


Necessites una solució similar? Truca'ns al 972 460 400 o contacta a través del següent formulari i et farem una visita tècnica gratuïta!