Noel Alimentària

Millora del confort acústic a les oficines de l’empresa Noel Alimentària


Noel Alimentària és una de les empreses líders en el sector carni espanyol. Fundada al 1940, el seu compromís sempre ha estat oferir als consumidors els productes més saludables i saborosos, amb innovacions en els processos de producció i envasat que garanteixen la màxima qualitat.

La direcció de Noel Alimentària ens va contactar per millorar l'acústica dels seus despatxos i la sala de juntes, dos espais altament reverberants on el so impactava en les superfícies llises com sostres, parets i finestres. Això provocava una falta d'intel·ligibilitat que feia necessari apujar la veu per comunicar-se, generant un elevat soroll de fons i convertint les sales en llocs inadequats per la concentració i la productivitat de les persones. Un fet molt greu tractant-se d'un espai de treball!

Mitjançant el nostre estudi acústic, vàrem detectar 1,71 segons de reverberació als despatxos i 1,89 segons a la sala de juntes. En ambos espais, les freqüències agudes eren les més ressonants. Aquestes no necessiten molta densitat de material, però si és important que les peces de material acústic estiguin col·locades uniformement a tot l'espai. Amb la nostra intervenció, el valor de reverberació s’ha reduït a 0,77 als despatxos i a 0,79 a la sala de juntes.

Volem agrair a Noel Alimentària la confiança dipositada en nosaltres, però, sobretot, la seva encertada decisió de donar el valor que mereix una bona acústica en un entorn de treball, vetllant per la salut dels seus treballadors i augmentant la seva eficiència.


Necessites els nostres serveis d'acústica? Truca'ns al 972 460 400 o contacta a través del següent formulari i et farem una visita tècnica gratuïta!