MADEL Air Technical Diffusion

Millora acústica d'un espai polivalent a les instal·lacions de MADEL Air Technical Diffusion.

L'empresa MADEL Air Technical Diffusion es dedica des de 1965 al disseny i fabricació d'elements per a la difusió i el control de l'aire per a instal·lacions de climatització tant en aplicacions industrials com en cases particulars.

Madel necessitava reduir el soroll i la reverberació de la seva sala polivalent, que utilitza per fer formacions, presentacions de producte i reunions.

Després de realitzar un estudi acústic i instal·lar el nostre material absorbent, hem aconseguit un espai silenciós i acústicament confortable on poder parlar sense necessitat d'alçar la veu i reproduir amb qualitat continguts audiovisuals. A més, aprofitant la gran alçada del sostre, s'han instal·lat els panells acústics en vertical per donar-li un nou toc decoratiu a l'espai. 

Tant a direcció de MADEL Air com als seus treballadors han quedat molt contents amb el resultat de la nostra feina, que ha aportat benestar i unes condicions de treball més saludables a aquesta empresa tan reconeguda dins del sector dels aires condicionats.


Necessites els nostres serveis d´acústica? Truca'ns al 972 460 400 o contacta a través del següent formulari i et farem una visita tècnica gratuïta.