Llar d'Infants Arrel

Tractament acústic per reduir el soroll al menjador de la Llar d'Infants Arrel amb les nostres plaques acústiques absorbents.

La Llar d'Infants Arrel, situada a Cervera (Lleida), ens va demanar ajuda perquè patien un greu problema de soroll al menjador del centre, que dificultava la comunicació i generava un fort estès entre alumnes i monitors. La combinació d'un sostre alt, finestres i parets llises convertien el menjador en un espai altament reverberant, on el so impactava en les superfícies generant rebots i soroll de fons. De fet, els nostres tècnics van poder comprovar com un sol infant parlant a un volum normal generava una cridòria insuportable.

Per solucionar-ho, a Gravis vàrem calcular la quantitat de material absorbent necessari per reduir el RT (Temps de Reverberació) a valors saludables i òptims per l'espai. El resultat ha sigut la col·locació uniforme de 114 plaques acústiques ignífugues en color blanc de 120 cm x 30 cm i 50 mm de gruix.


Necessites els nostres serveis? Truca'ns al 972 460 400 o contacta a través del següent formulari i et farem una visita tècnica gratuïta! 

T'assessorarem per escollir la solució més adequada a les teves necessitats i recursos. També ens podem encarregar de la instal·lació i configuració perquè no t'hagis de preocupar de res.