LIFTISA

Millora acústica a les oficines centrals de LIFTISA.

Liftisa porta més de 30 anys oferint solucions d'elevació per a empreses que necessitin incrementar la seguretat, la productivitat i l'eficiència en els treballs en altura. Gràcies a la seva experiència i solucions innovadores, són una empresa referent en el sector de l'elevació i els nostres proveïdors de confiança per a la instal·lació de material acústic en sostres alts. 

Actualment, Liftisa és present a València, Catalunya i Madrid i es troba en un procés d'expansió. Amb la reforma i ampliació de les seves oficines centrals per a albergar un equip humà cada vegada major, de seguida es van adonar que els seus nous espais diàfans i amb sostres alts sofrien d'una mala acústica, sent molt sorollosos i no aptes per al treball, la concentració i la comunicació.

Després de realitzar un estudi acústic i instal·lar el nostre material absorbent amb les solucions d'elevació de Liftisa, aconseguim una gran millora del confort acústic en les diferents oficines i zones comunes de la seva seu central. 

Gràcies a la nostra intervenció, el seu equip humà ja està gaudint d'un espai de treball ideal que aporta benestar i un ambient de treball molt més saludable i adequat.