Frank Stein Studio

Millora acústica dels dos platós de l'escola d'interpretació.


Frank Stein Studio és una escola fundada per un equip internacional de professionals de l'audiovisual. A la seva seu de Barcelona organitzen cursos d'alta qualitat impartits per professionals com Pep Armengol, Mel Churcher, Nancy Bishop, entre altres.

Els platós de Frank Stein Studio patien un greu problema de reverberació que provocava soroll de fons, mala qualitat de so, mal de cap durant els assajos...

Després de realitzar un estudi acústic dels dos platós afectats i instal·lar el material acústic absorbent necessari sense afectar l'activitat del centre, vam obtenir els resultats acústics següents:

- Plat A: S'ha passat de 1,16 segons de reverberació a no sobrepassar els 0,64 segons.

- Plat B: S'ha passat de 1,98 segons de reverberació a no sobrepassar els 0,68 segons.

A partir d'ara, els alumnes i els professors gaudiran d'un espai acústicament confortable, sense reverberacions i sorolls no desitjats. Això millorarà la seva capacitat de concentració, la intel·ligibilitat de la paraula, reduirà el seu estrès i afavorirà el benestar i la salut general de les persones.


Necessites una solució similar? Truca'ns al 972 460 400 o contacta a través del següent formulari i et farem una visita tècnica gratuïta!