Fons Català de Cooperació en Desenvolupament

Projecte per la nova sala de reunions del Fons Català

 

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament és una organització formada per ajuntaments catalans i altres organitazcions municipalistes, que destinen una part del seu pressupost a finançar accions de Cooperació al Desenvolupament i de Solidaritat amb els pobles dels països desfavorits. 

La problemàtica acústica va aparèixer quan van destinar una de les seves sales en realitzar reunions i videoconferències i es van adonar de la seva mala acústica i de la falta d'acondicionament. Així doncs, el Fons Català de Cooperació va contactar amb GRAVIS per a solucionar el problema. Primerament, vam realitzar un estudi acústic a la sala de reunions i seguidament vam instal·lar els panells acústics absorbents per garantir una millora en la sonoritat, una major tranquilitat i confort en l'acústica.

També hem equipat l'espai amb un sistema de so d'alta qualitat i un projector d'última generació. Els resultats parlen per sí sols!

 


Necessites millorar l'acústica d'un espai? Truca'ns al 972 460 400 o contacta a través del següent formulari i et farem una visita tècnica gratuïta!