Escola Sant Roc

Millora acústica del menjador de l'escola.

L'hora de dinar a un centre educatiu és un moment crucial per als nens i nenes. No només per la importància i el dret de tenir una bona i variada alimentació que els ajudi a créixer de forma saludable, també hauria de ser un moment de descans on poder relaxar-se, desconnectar i alimentar-se sense estrès.

Tot i això, encara ens trobem molts menjadors escolars que pateixen un mal condicionament acústic. Això fa que l'espai sigui molt sorollós, generant estrès i malestar entre els nens i els cuidadors, i privant-los el dret de relaxar-se i menjar en un ambient tranquil.

Realment aquest és un problema molt més greu del que pot semblar, ja que aquests ambients amb mala acústica afavoreixen la generació de mals hàbits alimentaris com, per exemple menjar de pressa, empesos per una necessitat subconscient de marxar a un altre lloc més confortable, associant la hora del menjador a una experiència desagradable. 

Per aquests motius, l'adreça de l'escecel·la Sant Roc, a Olot (Catalunya), contacte amb Gravis. Després de realitzar un estudi acústic de l'espai, instal·lar el material acústic absorbent i sense necessitat d'obres ni de tancar el menjador, hem aconseguit convertir el seu menjador escolar en un espai agradable i confortable acústicament.

Gràcies a la nostra intervenció, els nens i nenes de l'escola Sant Roc podran gaudir de l'hora de dinar, garantint així els seus drets a una educació i un desenvolupament saludable en aquest centre educatiu.

 


Necessites els nostres serveis d´acústica? Truca'ns al 972 460 400 o contacta a través del següent formulari i et farem una visita tècnica gratuïta.