Escola Pública Annexa-Joan Puigbert

Estudi i instal·lació de plaques acústiques per millorar la salut i l'aprenentatge dels alumnes.


L'Escola Pública Annexa-Joan Puigbert, situada a la ciutat de Girona, tenia un greu problema de confort acústic a dos espais: la sala de música i l'aula polivalent. Les parets i sostres llisos d'aquests espais reflectien les ones sonores que rebotien sobre la seva superfície, generant un soroll de fons que dificultava la comunicació, la concentració i provocava estrès als alumnes i professors.

Gràcies a la instal·lació de plaques acústiques d'excel·lent qualitat d'absorció acústica i resistència al foc, el temps de reverberació a la sala de música ha passat d'1,88 a 0,63 segons i a l'aula polivalent de 2,59 a 0,84 segons, reduint les freqüències mig altes per sobre de 1.500hz que són molt molestes per l'oïda humana.

Un canvi molt significatiu que de ben segur notaran tant alumnes com professors, ja que hem convertit aquests espais sorollosos en ambients silenciosos i acústicament confortables, millorant la seva salut i l'aprenentatge.


Necessites els nostres serveis? Truca'ns al 972 460 400 o contacta a través del següent formulari i et farem una visita tècnica gratuïta! 

T'assessorarem per escollir la solució més adequada a les teves necessitats i recursos. També ens podem encarregar de la instal·lació i configuració perquè no t'hagis de preocupar de res.