• L'Escola Oficial d'Idiomes
  • Les valoracions acústiques un cop instal.lades les plaques

Escola Oficial d'Idiomes del Guinardó

Millora acústica de les aules per garantir la comprensió del professor i millorar el rendiment dels alumnes.

L'Escola Oficial d'Idiomes del Guinardó a Barcelona, es va posar en contacte amb els nostres professionals de Gravis, ja que les aules lectives de l'escola necessitaven una actualització en matèria d'acústica. Les aules, d'una grandària important, no permetien que els estudiants d'algunes zones de l'aula entenguessin les paraules del professor a causa del temps de reverberació de l'espai. Per la qual cosa, el servei educatiu que el centre estava oferint, perdia qualitat. Per molt que els professors s'esforcessin no podien fer-hi res, i tot això acabava afectant el rendiment i la concentració dels alumnes.

Per sort, a l'equip de Gravis tenim grans professionals en condicionament acústic i és per això que després d'un estudi acurat i les corresponents mesures es varen instal·lar més de 400 plaques d'espuma absorbent en les diferents aules.

Amb aquestes plaques s'han tractat acústicament les 10 aules lectives i també la sala de conferències. Aquesta última, amb unes mides de 12x5 metres, tenia un RT60 inicial d'1,45 segons que hem aconseguit reduir-lo fins a 0,7 segons!

Un cop més els nostres clients estan més que contents dels resultats obtinguts i n'estem segurs que els alumnes ho agrairan molt, es notarà amb els seus resultats acadèmics quan es presentin als exàmens i l'escola guanyarà valor.