EOI Cornellà de Llobregat

Millora del confort acústic a les aules de l'Escola Oficial d'Idiomes de Cornellà de Llobregat per poder entendre la parla amb claredat.

EOI Cornellà de Llobregat és una escola d'idiomes conscient de la importància de treballar l'expressió oral. Per aquest motiu, necessiten espais acústicament confortables on la parla s'entengui amb claredat. Per a això, els vam realitzar un estudi acústic gratuït en els espais a tractar i instal·lem al sostre els panells acústics absorbents necessaris per garantir una bona acústica.

En aquest vídeo, la directora també ens explica com els alumnes s'han sorprès del canvi en el moment que han fet classes a altres aules en les quals encara no s'han instal·lat aquests panells. Les seves reaccions i comentaris demostren la importància de desenvolupar la nostra vida en espais amb una bona acústica i com aquesta afecta la nostra capacitat d'entendre, aprendre i sentir-nos bé en un espai.


Necessites millorar l'acústica d'un espai? Truca'ns al 972 460 400 o contacta a través del següent formulari i et farem una visita tècnica gratuïta!