Club Esportiu Cerdanya

Millora acústica per al restaurant del Club Esportiu Cerdanya.

Vida saludable, esport, naturalesa i les relacions socials són els pilars del Club Esportiu Cerdanya. Situat al municipi de Das, es va fundar l'any 1974 i compta amb més de 1.300 socis.

Ara bé, t'imagines visitar el restaurant del club després d'una jornada d'entrenament i trobar-te un espai sorollós on és impossible relaxar-se?

Això era exactament el que passava al restaurant del Club Esportiu Cerdanya. A una sala sense tractament acústic, les ones sonores de converses, coberts i altres sorolls generen un soroll i reverberació constant que afecta directament el benestar i la salut de les persones que s'hi troben.

Després de realitzar un estudi acústic i instal·lar el nostre material acústic absorbent sense entorpir l'activitat del restaurant, hem aconseguit eliminar definitivament el problema de reverberació. A partir d´ara, tant els socis del club com els treballadors gaudiran d´un espai acústicament confortable, sense sorolls molestos.


Necessites els nostres serveis d´acústica? Truca'ns al 972 460 400 o contacta a través del següent formulari i et farem una visita tècnica gratuïta.