Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons

Millora acústica de les oficines de l'Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons

L'Ajuntament de Sant Llorenç de Hortons ens va contactar amb Gravis per millorar l'acústica de les seves oficines, ja que el so de les converses, telèfons, impressores... rebotava a les superfícies llises dels sostres, parets i finestres. Això provocava un soroll de fons que dificultava entendre la parla i feia necessari pujar la veu per comunicar-se, convertint la sala en un espai sorollós, poc saludable i inadequat per a la comunicació, la concentració i la feina.

Mitjançant el nostre estudi acústic, vam detectar 1,43 segons de reverberació a l'espai, on les freqüències agudes eren les més ressonants i molestes. Després de la nostra intervenció, el valor de reverberació ja no sobrepassa els 0,71 segons, convertint l'espai en un lloc confortable acústicament i molt adequat per al treball i la concentració.

Volem agrair a l'Ajuntament de Sant Llorenç de Hortons la confiança dipositada en nosaltres i felicitar-los per la seva encertada decisió de valorar la importància d'una bona acústica en un entorn de treball, vetllant per la salut dels seus treballadors i augmentant la seva eficiència.

Necessites els nostres serveis d´acústica? Truca'ns al 972 460 400 o contacta a través del següent formulari i et farem una visita tècnica gratuïta.