Perfumeria Xaloc

Disseny, instal·lació i calibratge electro-acútic capaç d'oferir una excel·lent ambientació musical.

La cadena de Perfumeries Xaloc ens va contactar perquè necessitava un sistema de so per la seva nova botiga de Pineda de Mar. Buscaven un equip de so de gran qualitat, sense sobrepassar les seves possibilitats econòmiques. 

A Gravis els vam oferir una solució senzilla però molt efectiva, duradora, integrada en el disseny de l'espai i fàcil de gestionar per qualsevol usuari sense grans coneixements tècnics: Un sistema format pels altaveus de sostre CMX20T d'APART juntament amb el mini amplificador SA502 de Soundtube.

 

CMX20T

Aquest altaveu de sostre de color blanc, dissenyat per reproduir avisos de megafonia i música ambiental, combina una excepcional qualitat de so i resposta als greus amb un aspecte modern i discret. El recinte està fabricat en ABS d'alta qualitat i el woofer és de polipropilè reforçat amb perfil de goma, que fa a l'altaveu immune a la humitat i li proporciona una gran durabilitat al llarg dels anys. 

SA052

Aquest amplificador de 50W i format ultra compacte permet ser instal·lat a qualsevol lloc i passar desapercebut. És altament resistent, silenciós i no necessita manteniment. Gràcies al potenciòmetre de la carcassa, permet un control de volum molt senzill per a qualsevol usuari. 


Necessites els nostres serveis? Truca'ns al 972 460 400 o contacta a través del següent formulari i et farem una visita tècnica gratuïta! 

T'assessorarem per escollir la solució més adequada a les teves necessitats i recursos. També ens podem encarregar de la instal·lació i configuració perquè no t'hagis de preocupar de res.