Parròquia Sant Martí de Palafrugell.

Pantalles 4k amb control remot per mostrar continguts i informació amb monitors d'alt rendiment.

Amb l’objectiu d’informar als fidels sobre les diferents mesures i horaris relacionats amb la Covid-19 i comunicar continguts d’interès durant les cerimònies,  vam assessorar i dur a terme la instal·lació i configuració de pantalles d’alta qualitat a la Parròquia Sant Martí de Palafrugell.

Per tal d'ajustar-nos a les necessitats del temple, vam escollir els monitors professionals 4K de la marca Samsung, pensats per funcionar durant les 24 hores del dia els 365 dies de l'any, amb un gran rendiment, durabilitat i qualitat d'imatge.

Entre altres avantatges, el model escollit permet:

  • Preparar i programar llistes de reproducció per franges horàries.
  • Disposa de plantilles per poder organitzar i mostrar fàcilment les diferents informacions en pantalla.
  • Es pot connectar a internet per gestionar els continguts a distància.
  • Permet escollir entre la transmissió d'un mateix contingut a totes les pantalles repartides en els diferents espais del temple, o programar missatges diferents a cada lloc.

Necessites un sistema similar o algun dels nostres serveis? Truca'ns al 972 460 400 o contacta a través del següent formulari i et farem una visita tècnica gratuïta! 

T'assessorarem per escollir la solució més adequada a les teves necessitats i recursos. També ens podem encarregar de la instal·lació i configuració perquè no t'hagis de preocupar de res.