Parroquia del Crist Rei

Instal·lació d'un nou projector i manteniment del sistema de so de la capella.

La Parroquia de Crist Rei, també coneguda com l'església de Crist Petit, va ser construïda el 1932 i és una obra d'Enric Sagnier d'estil neoromànic. El rector d'aquesta parròquia ens va contactar per a la instal·lació d'un projector audiovisual per reproduir vídeos i imatges durant les litúrgies i revisar el sistema de so, que no funcionava correctament.


Un cop aprovat l'estudi del cas pels nostres experts, instal·lem un projector audiovisual amb les característiques que requeria l'espai, revisem l'equip de so, i reparem alguns elements perquè torni a estar operatiu amb totes les garanties. 

A més, i seguint el nostre consell, es va renovar l'antic sistema de microfonia per un altre de nova generació que pogués garantir una millor qualitat i intel·ligibilitat de la paraula en les celebracions religioses.


El rector de la parròquia va quedar molt satisfet amb el resultat final i compta amb Gravis per a futures millores acústiques i audiovisuals a la parròquia Cristo Rey. La satisfacció dels nostres clients és la nostra millor recompensa.

Necessites algun dels nostres serveis? Truca'ns al 972 460 400 o contacta a través del següent formulari i et farem una visita tècnica gratuïta.