Leitat Technological Center

Disseny i instal·lació d'un nou sistema de so, vídeo i streaming per l'auditori de Leitat Technological Center.

Leitat és un centre tecnològic dedicat al desenvolupament de tecnologia en diferents àmbits: economia circular, química, energia, salut… buscant, principalment, traslladar coneixement cap al teixit industrial del nostre territori.

Sergi Artigas, director d'estratègia en innovació de Leitat, ens comenta la necessitat de mantenir la seva institució a l'altura del desenvolupament tecnològic i la digitalització. Això ha posat de manifest la necessitat d'adequar l'auditori i altres espais perquè es puguin realitzar esdeveniments en directe que puguin ser gravats i emesos per streaming. Sobre la base d'aquestes necessitats, a Gravis hem dissenyat i instal·lat un nou sistema de so, vídeo i streaming per al seu auditori.

Agraïm les paraules d'en Sergi valorant la nostra capacitat d'adaptació a les necessitats dels nostres clients: "En el context d'innovació i desenvolupament tecnològic, la principal característica que fa que Leitat sigui una institució de referència és la flexibilitat. Per això, quan ens relacionem amb socis com Gravis necessitem que siguin igual de flexibles, ja que això ens permet una llibertat de moviments i sobretot una adequació a les necessitats, que converteix a Gravis en soci de referència."


Necessites un sistema audiovisual? Truca'ns al 972 460 400 o contacta a través del següent formulari i et farem una visita tècnica gratuïta!