Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC)

Equip de so Line Array per la sala d'actes amb escenes configurables segons l'aforament.

INEFC és un centre d'ensenyament superior de formació en Educació Física i Esport. Disposa d'un total de 62.800 m2 d'aules, instal·lacions i altres equipaments entre Barcelona i Lleida. Tots dos centres compten amb un conjunt d'instal·lacions i equipaments d'avantguarda que els fan únics en la seva categoria.

Gràcies a una recomanació, INEFC va contactar amb nosaltres per renovar l'equip de so de la sala d'actes. En un primer moment, INEFC volia instal·lar dos sistemes de so al mateix espai, un per cobrir les primeres fileres en petits actes amb aforament reduït i un segon equip més gran per cobrir tot l'espai en cas d'actes amb l'aforament complet. Nosaltres ràpidament vam descartar aquesta opció, ja que a Gravis teníem clar com cobrir aquesta necessitat sense haver d'instal·lar dos sistemes.

La nostra solució ha estat un sistema de so Line Array de la marca APART, que distribuïm en exclusiva, format per 6 altaveus MASK12 col·locats a tres per banda, dos amplificadors REVAMP2600 i el processador Audiocointrol 12.8. Gràcies al processador, que permet crear diferents escenes i configuracions, s'han creat dues escenes. La primera escena, destinada a cobrir les primeres fileres en actes petits, on tan sols funciona la caixa inferior del Line Array. La segona escena, per actes amb l'aforament al complet, on funcionen totes les caixes del sistema a la vegada.

Per amplificar els altaveus MASK12, hem escollit dos amplificadors REVAMP2600 ja que ofereixen una amplificació ideal per aquests altaveus i estan dissenyats amb un innovador sistema de refrigeració que les converteix en etapes sense necessitat de manteniment.

També es va aprofitar per instal·lar una petita estructura d'alumini on vam col·locar il·luminació amb control digital per escenes juntament amb la recol·locació i ajust d'un projector que ja tenia en propietat el client.

Un cop més, gràcies a l'experiència dels nostres tècnics i al gran ventall d'opcions i dispositius que ens ofereix la marca APART, hem pogut oferir una solució de gran qualitat i prestacions a un preu assequible.