Gran Teatre del Liceu

Sistema de so exterior i sense fils a la marquesina del teatre per captar l'atenció dels vianants.

El Gran Teatre del Liceu, creat el 1847 i situat a la Rambla de Barcelona, és un teatre d'òpera que ha mantingut al llarg dels anys la seva funció de centre cultural i artístic. És el teatre en actiu més antic i prestigiós de Barcelona, especialment com a teatre d'òpera, entre els quals és considerat un dels més importants del món.

En l'actualitat, aquesta entitat continua reforçant el seu rol com a centre d'art, cultura i com un dels símbols més emblemàtics de la ciutat. Per aquest motiu, la direcció del Teatre va contactar amb Gravis per adquirir un sistema de so d'exterior i situar-lo a la marquesina de l'entrada de l'edifici, amb l'objectiu d'apropar l'òpera als passejants de la Rambla i estimular les visites guiades que ofereix l'entitat.

Naturalment, les característiques arquitectòniques d'aquest emblemàtic teatre feien que la instal·lació d'un equip d'àudio modern fos una tasca delicada, tant per temes estètics relacionats amb l'elecció de les caixes acústiques com pel problema d'embrutar o, encara pitjor, degradar la façana amb el cablejat.

Per aquest motiu, a Gravis hem dut a terme la instal·lació d'un sistema de so sense fils format per caixes d'exterior autoamplificades i molt discretes, que reben el so mitjançant un transmissor Wireless situat a l'interior de l'edifici. Gràcies a això, s'ha pogut respectar al màxim la integritat arquitectònica de la façana, un tema que preocupava la direcció i que ha valorat com una gran solució. Per altra banda, s'han configurat i ajustat el sistema per sonoritzar l'espai exterior respectant les normatives de contaminació acústica i el benestar dels veïns.

VISITA VIRUTAL AL GRAN TEATRE LICEU


Necessites un sistema de so o algun dels nostres serveis? Truca'ns al 972 460 400 o contacta a través del següent formulari i et farem una visita tècnica gratuïta! 

T'assessorarem per escollir la solució més adequada a les teves necessitats i recursos. També ens podem encarregar de la instal·lació perquè no t'hagis de preocupar de res.