Escola Doctor Carulla d'Arbúcies.

Renovació i millora de la megafonia interior i exterior de l'escola.

L'Escola Doctor Carulla es va posar en contacte amb nosaltres perquè necessitava renovar el seu antic i avariat sistema de megafonia. El nou sistema de so hauria de ser capaç de cobrir uniformement les zones interiors i exteriors de l'escola.

Per a aquest projecte, l'equip tècnic de Gravis ha proposat un sistema de megafonia format per altaveus d'exterior i interior de la nostra marca de confiança Biamp-Apart, un referent per a entorns escolars de tot Europa.

També s'ha configurat un sistema de gestió intuïtiu, pensat per a usuaris sense grans coneixements tècnics, que permet programar per franges horàries el fil musical i els avisos. Per exemple, a lescola li interessava programar un fil musical automàtic per a les hores de descans dels alumnes.

A partir d'ara, professors i alumnes gaudiran d'un sistema de so de qualitat, en què tant la música com la veu arriba a totes les persones de manera clara i agradable.

 


Necessites un sistema de megafonia? Truca'ns al 972 460 400 o contacta a través del següent formulari i et farem un pressupost gratuït.