Es Blanc de Blanes

Sonorització interior i exterior amb disseny electro-acústic.

Gravis S.L. va realitzar la instal·lació del sistema de sonorització a Es Blanc, un nou local situat a Blanes, que destaca per un disseny molt especial. Per realitzar aquesta instal·lació, es va optar per utilitzar recintes acústics de la sèrie Impact de Turbosound, etapes de potència Crest, i un processador digital DLP-4080A de Xilica.

Les necessitats plantejades per Es Blanc tenien com a objectiu la sonorització d’aquest nou local, destinat a convertir-se en focus d’atracció per als clients de la zona. Es va oferir un ambient acollidor amb un so d’alta qualitat, tant a la zona interior com a la terrassa exterior, i que en cap cas resultava molesta. Per a aconseguir-ho, es van utilitzar caixes acústiques que s’integraven perfectament en el modern disseny de l’establiment.

 

La instal·lació realitzada per Gravis va garantir una uniformitat acústica pel que fa a la distribució de tot l’espectre de freqüències i la pressió sonora a tot el recinte interior, i una pressió sonora adequada però sense freqüències de subgreus directes a la zona de la terrassa.

En aquesta zona de terrassa, es gaudeix també d’un so d’alta qualitat, tot i que la pressió sonora ha estat prou atenuada per evitar molèsties veïnals.