El Carbó Negre de Blanes

Sistema de so per al nou restaurant El Carbó Negre.

El Carbó Negre és un nou restaurant situat a Blanes. A Gravis vam tenir el plaer de participar en aquest nou projecte dissenyant i instal·lant el sistema de so i megafonia del local. El nou sistema de so havia de ser capaç de cobrir uniformement tant la zona interior com la terrassa del restaurant, amb diferents opcions de configuració i volum segons el moment del dia.

Per a aquest projecte, l'equip tècnic de Gravis ha proposat un sistema de megafonia format per altaveus d'exterior i interior de la nostra marca de confiança Biamp-Apart, una marca referent per al sector de la restauració a tot Europa. Aquests altaveus tenen un gran rendiment i una mida petita, per la qual cosa passen desapercebuts i s'integren perfectament en la decoració del local.

El sistema de so instal·lat està pensat per a ser gestionat per usuaris sense grans coneixements tècnics. Permet controlar i programar el fil musical i el seu volum per zones i franges horàries, enviar música tant per cable com per bluetooth... entre d'altres funcionalitats molt útils.

A partir d'ara, els clients del restaurant gaudiran d'un sistema de so de qualitat on la música arribarà a totes les persones de manera clara i agradable.


 


Necessites els nostres serveis? Truca'ns al 972 460 400 o contacta a través del següent formulari i et farem un pressupost gratuït.