Discoteca Paladium

Estudi d’impacte acústic, instal·lació de limitadors registradors. Disseny i instal·lació  de so i il·luminació en diverses sales.

Rebategada successivament, aquesta sala ha anat prenent diversos noms. Primer, Kamel, Atyco i Privée. Més endavant es va conèixer com a Up&Down i Paladium. És una de les discoteques més grans i antigues de tota la Costa Brava. Dotada de 4 sales totalment independents i separades, sorprèn per la seva atrevida construcció i els seus ambients diferents en un mateix lloc.

Paladium compta amb Gravis des de fa més de deu anys per a assessorar-los en aspectes de llum, so i multimèdia. Pantalles de Led gegants, il·luminació arquitectònica i espectacular, shows que requereixen especialistes i tècnics…

Gravis també ha instal·lat i homologat els corresponents registradors de nivell acústic en totes les sales que així ho requerien. Les medicions i estudis d’impacte acústic a tots els nivells ha anat també a càrrec dels nostres enginyers.

Així mateix, el processat, recol·locació i equalització del so en cada una de les sales, aixi com el manteniment, i en alguns casos el disseny i instal·lació, són obra dels nostres especialistes. El projecte va permetre millorar substancialment la qualitat de so, evitant molèsties veïnals, sense perdre efectivitat sonora pels clients que volien ballar.

Finalment, pel que fa a la il·luminació, la integració i el disseny dels sistemes que es van col·locar acuradament, van ajudar a gaudir d’una millor sensació lumínica en totes les sessions de nit. Tot està controlat pel sistema de control Sunlite Suite II.