Càmping Delfín Verde

Sistema de so professional i disseny electro-acústic per la discoteca.

A Gravis dissenyem projectes adaptats a la necessitat de cada espai, sempre escoltant el nostre client per poder convertir el seu desig una realitat. En aquest cas el repte era fer d'un espai acústic complicat un espai amb pressió sonora però amb confort i, per descomptat, amb una molt bona qualitat de so. El major desafiament era tenir dos tipus de clients contents: tant els que busquen la diversió a la sala discoteca com els que prefereixen el descans o relax.

Per poder fer una realitat aquesta sol·licitud d'el client comptem amb la nostra marca de confiança Apart i el nostre saber fer, instal·lant un sistema de so format per 8 altaveus IMPACT 55T amplificats per dues etapes de potència Camp 2 al costat amb un processador d'àudio. Aquest equip es va complementar amb un equip de Dj complet i diferents elements d'il·luminació i màquines de fum.

Tots els sistemes estan col·locats on toca i en fase, fent que el so tingui un màxim aprofitament energètic i no escapament cap a altres llocs indesitjats per a l'audiència. La feina ben feta i els agraïments de la direcció de càmping han estat la nostra veritable satisfacció.