Saló del Manga 2018

A Gravis vam realitzar la producció tècnica dels 12 espais del Saló del Manga 2018, una fira de 75.000 metres quadrats amb combinació de so, il·luminació i audiovisual pels múltiples tallers, xerrades, karaokes, espais de gaming i moltes altres activitats

Dels diferents espais que varem treballar, volem destacar els seguents:

  • L'escenari principal on s'hi realitzaven diferents actes, amb cortina frontal americana, equips de so de gran format i equips de llum amb un disseny concret per l'esdeveniment. L’escenari també estava dotat de pantalles led als laterals i darrere del control amb realització audiovisual en directe.
  • L'escenari Nihon Ryori preparat per realitzar showcookings i tallers relacionats amb la gastronomía japonesa, on vam instal·lar dos monitors a cada costat de l'escenari i realització audiovisual en directe perquè el públic pogués seguir de prop tot el que passava a l’escenari.
  • Escenari Taller de Manga, un escenari amb tallers de dibuix Manga i animació de la mà de l'Escola Joso, on els professors de l'escola van oferir classes de còmic obertes al públic. En aquest espai a Gravis no només vam muntar un sistema de so i il·luminació, també vam preparar un sistema de imatge amb una càmera fixa sobre la taula i dues pantalles laterals per tal de que els assistents puguin seguir en viu tot el que els docents estàven dibuixant.
  • Espai Manga Kids, una divertida àrea pedagògica plena d'activitats, adreçada a que les noves generacions descobreixin la seva passió pel manga i la cultura japonesa, on vam muntar diversos sistemes de so amb microfonia de diadema per donar llibertat de moviment als talleristes i dinamitzadors.