Saló del Còmic 2019

Del divendres 5 al diumenge 7 d’abril es va celebrar el 37é Saló del Còmic, un acte de tres dies amb l'objectiu de consolidar-se com el gran punt de trobada del còmic nacional i internacional tant per professionals com pel gran públic.

Des de Gravis vam tenir el plaer de realitzar la producció tècnica d’audiovisuals dels diferents espais que programava el saló amb la combinació de so, il·luminació i vídeo pels múltiples concerts, tallers, manualitats, xerrades, videoconsoles, balls, concursos i moltes més activitats. 

Alguns dels espais destacats van ser: 

Espai Comic Kids, una divertida àrea pedagògica plena d'activitats, adreçada a que les noves generacions descobreixin la seva passió per les vinyetes on vam muntar diversos sistemes de so amb microfonia de diadema per donar llibertat de moviment als talleristes i dinamitzadors. 

COMIC-STAGE, on vam sonoritzar els dos concerts de The Pinker Tones i el concert de divendres per la tarda on es celebraven els 40 anys d’Aviador DRO. En aquest espai també es van programar desfilades de cosplay, karaoke lliure i activitats de ball. Als laterals de l'escenari vam col·locar pantalles per projectar diferents continguts audiovisuals relacionats amb les activitats del Comic-Stage. 

COMIC EXPERIENCE, un escenari amb tallers de còmic i animació de la mà de l'Escola Joso, on els professors de l'escola van oferir classes de còmic obertes al públic. En aquest espai a Gravis no només hem muntat un sistema de so i il·luminació, també hem preparat un sistema de imatge amb una càmera fixa sobre la taula i dues pantalles laterals per tal de que els assistents puguin seguir en viu tot el que els docents estaven dibuixant.