Orquestra Litoral

Espectacle de llum i color per carnaval en un gran pavelló amb l’actuació de l’Orquestra Litoral i un DJ local.

Tot un espectacle de llum i color per carnaval en un gran pavelló amb l’actuació de l’Orquestra Litoral i un DJ local. En aquesta ocasió les necessitats tècniques novament havien d’estar clares des del principi, amb un pavelló tan gran i de difícil sonoritat l’opció va ser fer una visita tècnica anterior al muntatge per no tenir sorpreses.

SO: 

En aquesta ocasió l’equip de so d’Xtreme va tornar a donar la talla amb 19.200w de so i 142dB / 1m. Van tenir la responsabilitat d’anul·lar molts rebots i reproduir un so de qualitat a la sala amb més de 3.500 persones. El So va ser en directe i de qualitat.

IL·LUMINACIÓ: 

Els tècnics en il·luminació de l’empresa van optar per fer 2 sistemes paral·lels i diferents ja que, després de l’actuació de l’Orquestra litoral, un Dj local prenia les regnes de l’espectacle fins a altes hores de la matinada. 

Per a l’actuació de l’Orquestra vam muntar 10 mòbils de 575 spot, a més de diversos sistemes de led potents a la part de darrere amb tons càlids davant. D’aquesta manera vam aconseguir fer una de l’espectacle una realitat.

Per al Dj uns focus de led d’última generació 4×1 de 180W cadascun van il·luminar i van canviar de color la seva zona. Mentre 4 caps mòbils de led de 60w sistema beam marcaven la diferència per a la secció més jove de la nit.