Manga Barcelona 2019

Per segon any consecutiu, a Gravis hem realitzat la producció tècnica del Manga Barcelona 2019, una fira de 75.000 metres quadrats que aquest any ha celebrat el seu 25 aniversari i ha superat els seus rècords d'assistència.

La nostra feina ha consistit en equipar els diversos espais amb combinació de so, il·luminació i audiovisual per les múltiples activitats com concerts, concursos, tallers, manualitats, showcooking, xerrades, ball, karaokes i molt més.

Alguns dels espais destacats han sigut:

Escenari principal: format per un equip de so de gran format, cortina frontal americana i equips de llum amb un disseny concret per l'esdeveniment. L'escenari també estava dotat de pantalles led als laterals amb realització audiovisual en directe.

Escenari Nihon Ryori: preparat per realitzar demostracions culinàries i tallers relacionats amb la gastronomia japonesa, on hem instal·lat dos monitors a cada costat de l'escenari i realització audiovisual en directe perquè el públic pogués seguir de prop tot el que passava a l'escenari.

A part d'aquests dos grans espais, hem muntat una desena d'espais més reduïts amb sistemes audiovisuals adaptats en funció de les activitats programades a cada espai i les seves necessitats tècniques, com sistemes de so, pantalles de TV, càmeres, il·luminació ambiental, microfonia sense fils, etc.