Fira AdMekànic

Del 16 al 18 de maig vàrem estar la fira de Cornellà de Llobregat, a una nova edició d’AdMekànic, un esdeveniment organitzat per AdBosch exclusiu per a professionals dedicat al sector del recanvi de l'automòbil i maquinària.

Al recinte firal es varen poder trobar tot tipus de fabricants i distribuïdors de recanvis, maquinària, eines, pneumàtics, pintures, lubricants, refrigerants i molt més.

El nostre equip de tècnics de Gravis Audiovisuals & Acústica van ser els encarregats de tota la producció tècnica (muntatge, sonorització i il·luminació) de l’escenari de la fira on hi va haver diferents dinamitzacions com xerrades, música en directe o teatre durant els diversos dies d’AdMekànic.

El nostre muntatge va consistir en un equip de so i llums de gran format, amb un equip de so line array de 24000w, 110 ° de dispersió i 139 dB SPL junt a un equip d'il·luminació LED Spot, Wash i encegadores amb efectes mòbils i fum. A més, vàrem adaptar el nostre sistema d'il·luminació al tipus d’espai i a les necessitats de les diferents activitats com el teatre.

Per últim, volem agrair als organitzadors d’AdMekànic la confiança depositada en Gravis Audiovisuals & Acústica per encarregar-nos la part tècnica de la seva fira, on hem gaudit fent el que més ens agrada fer.