Disseny técnic de l'Espectacle Amira

Gravis ha dissenyat tota la part tècnica d’Amira, un nou espectacle multidiciplinari amb efectes de llums, fum i flama artificial combinat amb efectes audiovisuals.

Gravis ha dissenyat tota la part tècnica d'Amira i fa l'acompanyament tècnic durant la realització dels seus espectacles, on s'encarrega de realitzar tots els efectes de llums, fum i flama artificials combinant aquests efectes especials amb projeccions audiovisuals, creant un ambient màgic i espectacular capaç de generar emocions entre el públic.


Amira és un espectacle multidisciplinari per a totes les edats que combina narració dansa i projecció audiovisual. Tracta sobre la gestió de les emocions i ressalta valors universals com la llibertat i l'empatia. Un espectacle màgic per totes les edats que parla de valentia, generositat, empatia i llibertat...un conte fantàstic però molt real, amb sentiments reals, dels que vivim el dia a dia, i on els dolents potser, al final no ho són tant, perquè no tot és el que sembla!

Sinopsis: La bruixa Sharira desafia la princesa Amira i la posa a prova. Aquí comença una trepidant aventura plena d'emocions contradictòries. Aconseguirà la princesa vèncer a la bruixa i salvar el seu príncep?

T'agradaria contractar l'espectacle Amira? L'espectacle està pensat tant per a sessions familiars com escolars. Pots contactar amb la companyia a través del correu lindadanzaoriental@gmail.com