Cicles de concerts a Can Caralt

Cada divendres del mes d'agost ens trobareu muntant i sonoritzant el cicles de concerts dels Jardins de Can Caralt a Sant Andreu de Llavaneres.

Cada cop més és més habitual que la música, dansa i teatre ens acompanyin durant el mes d'estiu, durant aquesta estació gaudim més dels exteriors, el bon temps ens fa sortir, molts gaudim de les nostres vacances en aquesta época i pertant disposem de més temps lliure per gaudir amb la família, parella i amics, és doncs el moment de gaudir els espais més emblemàtics de Catalunya, prop del mar, jardins, o en espais interiors que habitualment tenen un altre ús es converteixen en escenaris màgics.

 
Als jardins de Can Caralt a Sant Andreu de Llavareneres, cada divendres heu pogut i podeu seguir gaudint dels concerts que ofereixen i ens hi trobareu muntant i sonoritzant el cicles de concerts.
 
El cicle va començar amb força el dia 10 d'agost, amb l'agrupació The Velvet Candles, amb un Doo Wop, Soul i R&B enèrgic que va posar tot el públic de bon humor, fins i tot alguns es van animar a ballar.
 
El passat divendres 17 d'agost, el segon divendres d'aquest cicle  el temps no va acompanyar pero lluny de ser un impediment o un problema, varem canviar els bonics jardins amb vistes al mar per l'interior de l'edifici de l'arxiu històric de Sant Andreu de Llavaneres, una altre manera de coneixer aquest espai fora del seu aspecte habitual. En aquest cas vam disfrutar del talent de les  Wom Quartet.