AZHAR

Disseny de la il·luminació per a l’espectacle de Bellynoor, portant-lo per igual a diferents teatres i sales de tot el país

Gravis ha dissenyat la il·luminació per a l’espectacle de Bellynoor, portant-lo per igual a diferents teatres i sales de tot el país. A més a més, s’encarrega de la producció sonora i d’il·luminació per a tots els espectacles de la gira.  S’usen mòbils LED de baix consum i alta eficiència monitoritzats amb els programes de seqüència d’il·luminació més avançats.

Pel que fa a l’espectacle, AZHAR compte amb la sensualitat feta dansa, “BELLYNOOR” us proposa un viatge al misteriós orient on cada moviment és una alegria, cada ball un personatge, cada sentiment una cançó…

“AZHAR” és un espectacle de dansa del ventre (raks sharki) i dansa oriental fusió: flamenc, zíngaro i tribal. Totes les coreografies són de creació pròpia i utilitzem elements com ales d’Issis, vels, vanos de seda, espases i espelmes.

Les components del grup “BELLYNOOR” som Anna Dial, Linda Hadj i Rosa Matesanz; tres ballarines professionals amb una llarga trajectòria en el món de la dansa (danses orientals, flamenc, dansa clàssica, gimnàstica esportiva, dansa contemporània i duende).

A cada actuació es conviden a dues ballarines professionals de la regió on es fa l’espectacle. La durada de l’espectacle és, aproximadament, d’una hora.