Aquallums en benefici de La Marató de TV3

La Piscina Coberta de Cassa de la Selva va organitzar una sessió d'aiguagim a favor de La Marató de TV3,  amb DJ i un espectacle de so, llums i fum a càrrec de GRAVIS.

La Piscina Coberta de Cassa de la Selva va organitzar una activitat inèdita en benefici de La Marató de TV3: una sessió d'aiguagim amb DJ i espectacle de llums oberta a tothom on els assistents a la sessió van poder realitzar un donatiu mínim de 3 € a favor de La Marató de TV3 que en aquesta edició ha tractat l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Aquesta sessió especial de Aquallums s'ha plantejat com una sessió d'aiguagim amb un DJ per ambientar tota la part musical i un espectacle d'il·luminació i fum a càrrec de GRAVIS, que ha realitzat tot el disseny de llums i efectes especials així com la sonorització de l'espectacle. Les imatges audiovisuals de la sessió especial d'Aquallums han estat gravades i editades per l'empresa VIDEOGIR. Totes les empreses que van participar ho van fer sense ànim de lucre. 

Us deixem el vídeo resum d'aquesta jornada fantàstica on tots vam unir forces amb entusiasme per una bona causa.