150 Aniversari Port de Tarragona

El passat 28 de febrer es va celebrar l'acte central del 150 aniversari del Port de Tarragona, on es va fer un repàs de la seva història a través d'un gran muntatge de vídeo mapping i continguts audiovisuals produïts per Gravis.

El gran acte central al Refugi 1 del Moll de Costa, en el marc del 150 aniversari del Port de Tarragona, es va convertir en un homenatge i un agraïment a les persones que, en les darreres dècades i actualment, dediquen la seva vida professional a fer créixer el Port de Tarragona des del punt de vista institucional, comercial i cultural.

L'acte institucional va aplegar a tota la comunitat de persones vinculades al Port de Tarragona i al seu entorn institucional, empresarial, veïnal, social i cultural a la vegada que va fer un repàs de la història del Port de Tarragona, posant especial èmfasi en els darrers 150 anys del Port, a través d'un gran muntatge de vídeo mapping i continguts audiovisuals produïts per Gravis.

Per realitzar aquest vídeo mapping de gran format, vàrem realitzar un muntatge de sis projectors de gran lluminositat i màxima qualitat generant una sola pantalla de 27 metres de llarg per 4 metres d'alt. 

Com que la sala era molt reverberant i afectava seriosament la intel·ligibilitat dels ponents i dels continguts audiovisuals, també vam muntar una cortina acústica a la paret posterior de l'espai, millorant l'acústica de l'espai. 

Juntament amb aquest muntatge, vam realitzar la producció del contingut audiovisual amb un vídeo d'animació i veu en Off dissenyat per ser projectat en el mateix format de l'enorme pantalla que vàrem crear.

Finalment, la directiva del Port de Tarragona ens va agrair la feina ben feta i les nostres solucions audiovisuals a mida. 


Si necessites so, llum o audiovisuals per als teus esdeveniments, truca'ns al 972 460 400 o contacta amb nosaltres a través del següent formulari.

T'assessorarem per escollir la solució més adequada a les teves idees, necessitats i recursos amb equips i personal de màxima qualitat perquè no t'hagis de preocupar de res!