130è aniversari UGT

El dia 12 d'agost la UGT va celebrar el seu 130é aniversari i ens va encarregar la sonorització i producció de l'acte.

La UGT va celebrar el seu 130 aniversari el passat 12 d'agost, una data tant assenyalada requeria un acte commemoratiu a la seva alçada i va ser per tal motiu que ens varen encarregar la sonorització i producció d'aquest acte.

Juntament amb el personal de la UGT encarregats del esdeveniment i dels companys que realitzaven el vídeo, varem treballar conjuntament per tal de que l'esdeveniment fos un éxit. Precisament el treball en equip, quan es conjuguen diferents empreses, que treballen en diferents escenaris pero que entenen el treball de cadascun d'ells i que sobretot, la part més important és el resultat final i l'éxit del esdeveniment és quan, treballant colze a colze, s'aconsegueixen els millors resultats.

Per aquest acte es va instalar una pantalla de projecció de 4 metres d'amplada, amb un projector làser d'alta definició d'ultra curta distància, aquests equips varen ser els més escaients en aquest cas pero cada acte o esdeveniment requereix d'un estudi per tal d'aconseguir el millor resultat. Així mateix també es va instal.lar un sitema d'iluminació a l'escenari i es varen revisar i sanejar les instal.lacions existents a la sala. Un altre punt important i que moltes vegades oblidem és l'actualització dels sistemes i dels espais.