El Gran Teatre del Liceu de Barcelona

Instal·lació d'altaveus Apart a la marquesina del Gran Teatre Liceu de Barcelona.

Així comença l'article que ha publicat aquest darrer mes de setembre del nostre distribuïdor LEXON DISTRIBUCIÓN al seu web:

“El Gran Teatre del Liceu de Barcelona acaba d'instal·lar caixes autoamplificades Apart i un sistema sense fils Stealth Wireless d'Alto per apropar l'òpera als passejants de la Rambla i estimular les visites guiades que ofereix l'entitat. La instal·lació ha estat realitzada per Gravis SL, empresa de llarga experiència en tota mena d'instal·lacions i treballs escenogràfics."

Gravis va realitzar aquesta instal·lació comptant amb la gran qualitat dels recintes Apart SDQ5P i un sistema d'àudio sense fils Stealth Wireless de la marca Alto.

El Gran Teatre del Liceu de Barcelona continua reforçant el seu rol com a centre d'art i cultura i com un dels símbols més emblemàtics de la ciutat. Per apropar la música als passejants de la popular Rambla i que es vegin més atrets a fer la visita al teatre que ofereix la direcció, es va decidir realitzar una instal·lació d'àudio a la marquesina del teatre, a la façana de la Rambla. Naturalment, les característiques arquitectòniques d'aquest emblemàtic teatre feien que la instal·lació d'un equip d'àudio modern fos una tasca una mica delicada, tant pel que fa a l'elecció de les caixes acústiques triades com a la necessitat de fer el cablejat corresponen.

Finalment es va optar per la instal·lació de tres parells de recintes acústics autoapmlificadors SDQ5P-BL d'Apart, que reben el senyal de forma sense fils per mitjà d'un un sistema Stealth Wirelles d'Alto.”