Tractament acústic per reduir el soroll al menjador de la Llar d'Infants Arrel

Tractament acústic per reduir el soroll al menjador de la Llar d'Infants Arrel amb les nostres plaques acústiques absorbents.

La Llar d'Infants Arrel, situada a Cervera (Lleida), ens va demanar ajuda perquè patien un greu problema de soroll al menjador del centre, que dificultava la comunicació i generava un fort estès entre alumnes i monitors. La combinació d'un sostre alt, finestres i parets llises convertien el menjador en un espai altament reverberant, on el so impactava en les superfícies generant rebots i soroll de fons. De fet, els nostres tècnics van poder comprovar com un sol infant parlant a un volum normal generava una cridòria insuportable.

Per solucionar-ho, a Gravis vàrem calcular la quantitat de material absorbent necessari per reduir el RT (Temps de Reverberació) a valors saludables i òptims per l'espai. El resultat ha sigut la col·locació uniforme de 114 plaques acústiques ignífugues en color blanc de 120 cm x 30 cm i 50 mm de gruix.


Necessites els nostres serveis? Truca'ns al 972 460 400 o contacta a través del següent formulari i et farem una visita tècnica gratuïta! 

T'assessorarem per escollir la solució més adequada a les teves necessitats i recursos. També ens podem encarregar de la instal·lació i configuració perquè no t'hagis de preocupar de res.