Tractament acústic al restaurant del Càmping Xenturri

El Càmping Xenturri ens va demanar ajuda per reduir el soroll excessiu del seu restaurant, on la mala acústica de l'espai generava reverberacions i soroll de fons que acaba provocant un ambient de malestar tant pels clients com pels treballadors.

Després de realitzar les mesures corresponents durant la nostra visita tècnica, vam valorar que era necessari reduir la reverberació de la sala instal·lant, al sostre i a les parets, material absorbent que eviti les reflexions sonores. Per tant, vam col·locar uniformement a l'espai diverses plaques acústiques bisellades de 62 x 62 cm de color blanc, amb unes excel·lents qualitats d'absorció acústica i resistència al foc, complint amb totes les homologacions de seguretat i qualitat. Acabada la nostra intervenció, unes noves proves acústiques ens han confirmat que hem millorat l'acústica de l'espai reduint el soroll de fons de forma molt significativa. A més, el color blanc escollit per les plaques acústiques encaixa perfectament amb els requeriments estètics del client.

A partir d'ara, el restaurant del Càmping Xenturri serà un espai acústicament confortable on els clients podran relaxar-se i gaudir de l'oferta gastronòmica i els treballadors podran concentrar-se i rendir adequadament.