Escola Oficial d'Idiomes del Guinardó

Degut a que les aules lectives de l'escola necessitaven una actualització acústica no permitien degut al temps de reverberació que els estudiants d'algunes zones, entenguessin les paraules del professor.

Escola Oficial d'Idiomes del Guinardó

 L’Escola Oficial d’Idiomes del Guinardó a Barcelona, es va posar en contacte amb els professionals de Gravis, degut a que les aules lectives de l’escola necessitaven una actualització, principalment acústica ja que les aules, d’una grandària important, no permetien degut al temps de reverberació que els estudiants d’algunes zones, entenguessin les paraules del professor, per la qual cosa, el servei que estaven donant perdia qualitat per molt que s’hi esforcessin.

 A l’equip de Gravis tenim grans professionals en condicionament acústic i és per això que després d’un estudi acurat i les corresponents medicions es varen instal·lar més de 400 plaques d’espuma absorbent.

 Amb aquestes plaques s’han tractat acústicament les 10 aules lectives i també la sala de conferències. Aquesta última, amb unes mides de 12x5 metres, tenia un RT60 inicial d'1,45 segons que hem aconseguit reduir-lo fins a 0,7 segons!

 Un cop més els nostres clients estan més que contents dels resultats obtinguts i n’estem segurs que els alumnes ho agrairan molt i es notarà amb els seus resultats quan es presentin als exàmens i els resultats de l’escola també seran molt més satisfactoris.