Escola La Barnola

Millora acústica de l'espai per reduir del soroll generat al menjador de l'escola.

Si la sala no está treballada acústicament, les reflexions sonores generades reboten a les parets de l’espai i provoquen reberveracions i soroll de fons generant una alta contaminació acústica. 

Està demostrat que els efectes d’aquesta contaminació afecten a la salut dels alumnes, monitors i docents tant fisiologica com psicològicament, i la l’OMS adverteix que una exposició a llarg plaç pot desenvolupar diferents malalties. 

Per aquest motiu a l’Escola La Barnola d’Avinyó ens van demanar ajuda per solucionar el problema. Després d'efectuar les proves de RT60 corresponents, on es va mesurar una RT60 de 2,28, els nostres tècnics van portar a terme la instal·lació de plaques acústiques per aconseguir un espai acústicament confortable que ja no suposi una amenaça per la salut de les persones que en fan ús de la sala.