Escola Ferreries de Tortosa - Acondicionament acústic

Solució del problema acústic de l'espai del menjador de l'escola.

 Imatges de la sala abans d'adequar-la acusticament
Imatge del menjador de l'escola abans de l'adequació.
 
“Era com estar en un infern”, ens explica un dels professors de l’escola Ferreries de Tortosa.
Després de la visita general de l’espai es varen realitzar les corresponents proves de soroll , la RT (soroll provocat per rebots entre parets) va donar uns resultats que superaven els 1,7 segons en freqüències molt audibles als mitjos aguts, això provocava que tota paraula pronunciada costés molt d’entendre al seu receptor. Si hi afegim que les veus dels nens ja solen ser, per naturalesa, més agudes, ells no s’entenien i anaven pujant el to de veu fins acabar cridant.

Un espai tancat amb 300 nens cridant…segurament era pitjor que l’infern que ens descrivien.  Després de fer una valoració general, es varen realitzar diferents proves, exposant els productes per oferir la millor solució, la nostra actuació (col.locació de plaques amb material súper absorvent), ha suposat la reducció del residu de RT a 0,63 segons, les freqüències mitges i agudes estan atenuades i les greus ja no viatgen arreu de la sala.

 

Imatge de la sala adequada acusticament

Valoració RT després del treball de Gravis

En una valoració del 1 al 10, el nostre client ens ha valorat amb un 10. Novament un nou bon treball realitzat per l'equip de Gravis.