Acondicionament acústic a l'Escola Beat Bonaventura Grand de Riudoms ( Baix Camp)

Des de l'Ajuntament de Riudoms (Baix Camp) ens van demanar ajuda per millorar l'acústica del nou gimnàs de l'escola Beat Bonaventura. Unes instal·lacions que també estan destinades a ser utilitzades com a un espai polivalent per altres activitats.

Després d'efectuar les proves de RT60 corresponents es va mesurar una RT60 de 2,89 segons fins a 3,34 segons a les freqüències més reverberants, és a dir, l’espai era acústicament un infern. Per solucionar-ho, els nostres tècnics van dur a terme la instal·lació de plaques acústiques, amb una col·locació adaptada a les característiques i disseny de l'espai, per aconseguir arribar als 1,668 segons, RT60, un valor de confort acústic adequat a les necessitats d'ús d'aquest espai.

A partir d'ara, els cops de pilota, els xiulets, els crits, les corredisses i altres sons que sorgeixen durant la pràctica de l'esport, ja no suposaran una molèstia ni un perill per la salut dels usuaris del gimnàs. A més, l'espai podrà ser utilitzat per realitzar petits actes amb les garanties d'un espai acústicament adequat per aquest ús.