Nosaltres

Gravis Muntatges Escenogràfics va obrir les seves portes l'any 1999 i està format per un equip sòlid de professionals de diferents àmbits, amb esperit de superació i apassionats pel so, la il·luminació i l'audiovisual. La nostra major satisfacció és complir exitosament amb les expectatives del client gràcies a la feina ben feta.

Per això ens encanta dissenyar i pensar projectes a mida adaptant-los a les necessitats i recursos de cada client.

A Gravis tindràs:

Servei

Assessorament i experiència

La professionalitat és la nostra primera garantia, ja que tots els treballadors de Gravis disposen de la formació, experiència i capacitats per realitzar el nostre treball de la manera més eficient amb actualitzacions constants. El món està en continu canvi...i es per això que, nosaltres també. El compromís de Gravis és donar el millor servei, per la qual cosa, oferim als nostres clients les garanties necessàries per la seva satisfacció: solucions, gestió de projecte, compliment de terminis, disponibilitat, coneixement de negoci, flexibilitat i empatia.

Qualitat

I garantia dels nostres productes i serveis

La qualitat del servei no seria res sense la qualitat del producte. Es per això que seleccionem amb cura entre els múltiples proveïdors els que ofereixen el producte més escaient per cada client. La nostra oferta de productes, a part del compliment de totes les normatives, també compleix en quan a qualitat i amb els preus més competitius.

A Gravis invertim en el talent, la innovació i la tecnologia, així mateix tenim col·laboradors que poden arribar a cobrir totes les necessitats, fins i tot les que la nostra empresa no ofereix. D’aquesta manera donem totes les facilitats necessàries per tal de que els mal de caps dels nostres clients, siguin nuls i tinguin un servei complert al 100%.

Preu

Adaptat a les necessitats de cada client

A Gravis sabem que el preu és un dels factors més importants que mouen als clients a decidir-se a l’hora d’escollir un producte o servei. És per això que oferim sempre el producte més adequat a les vostres necessitats sense que vagi en detriment de la qualitat del producte. Treballem amb els proveïdors més competitius i de confiança per lo que la relació qualitat-preu sempre és altament satisfactòria i sense allunyar-nos del vostre pressupost.

 

Sense ensurts d’última hora, ni extres sense justificació, el nostre pressupost sempre és tancat i qualsevol canvi es consensua amb el client.

 

 

 

T’agradaria formar part del nostre equip?

A Gravis busquem persones amb esperit de superació, amb ganes de fer la feina ben feta i amb la mateixa passió que tenim nosaltres pel so, la il·luminació i l’audiovisual. Si comparteixes els nostres valors i t’agradaria formar part de Gravis contacta amb nosaltres i t’informarem.