Esdeveniments

AVÍS IMPORTANT

Hem actualitzat temporalment els preus dels nostres muntatges de so i llums per esdeveniments amb descomptes excepcionals per ajudar-vos a superar la situació actual del Covid-19. Podeu descarregar el catàleg fent clic en el següent botó.


Des de l’any 1999, a Gravis oferim so, il·luminació, audiovisuals i efectes especials per tot tipus d'esdeveniments, amb un equip tècnic qualificat i material propi d’última generació.

Ens adaptem a les necessitats i recursos de cada client, escoltem amb atenció les seves propostes i li subministrem tot el que pugui necessitar, tant en l'aspecte tècnic com material auxiliar pel seu esdeveniment. 


ELS NOSTRES SERVEIS PER ESDEVENIMENTS:

Producció tècnica

Producció tècnica

Equips de so, il·luminació, vídeo i efectes especials per petites, mitjanes i grans produccions:

Sistemes Line Array, altaveus blancs, microfonia, il·luminació mòbil programable, vídeo mappig, projecció en directe, videowalls, pantalles LED d'interior i exterior, monitors interactius, fum, neu, escuma, confeti, CO2...

Material per esdeveniments

Material per esdeveniments

A Gravis oferim material i mobiliari auxiliar esdeveniment, celebracions i espectacles, acompanyat d'un servei integral de transport, muntatge, disponibilitat horària i lloguer per dies amb l'objectiu d'oferir solucions perquè el client no s'hagi de preocupar de res.

Escenaris, tarimes, generador elèctric, muntatges de truss, moqueta, lones impreses, carpes, taules, cadires, grades…

 

Per a més informació, descarrega el nostre catàleg de serveis per esdeveniments: 


TREBALLS REALITZATS