Facebook Pixel

Una mala acústica, l'enemic invisible de les vendes

23/09/2019

Està demostrat que el soroll és un factor ambiental que té conseqüències directes sobre la nostra salut i el nostre comportament.

De fet, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) adverteix que pot generar una gran varietat de malalties. Per tant, no es pot obviar que el soroll afecta clarament als consumidors i, conseqüentment, a les vendes.

El correcte estudi i tractament acústic d’un local permet controlar i minimitzar el soroll d’aquest, pot ajudar-te a augmentar les vendes, a potenciar un determinat comportament de compra útil pel negoci i a millorar el rendiment dels empleats. En canvi, música massa alta, espais reverberants, equips de so de mala qualitat... són factors que generen soroll més que suficient per a fer que els clients no es sentin còmodes a l’establiment i vulguin abandonar-lo el més aviat possible: de fet, diversos estudis demostren que una mala acústica pot reduir fins a un 28% de les vendes a una botiga. I les conseqüències per a un local gastronòmic són igual de dramàtiques.

A Gravis ens trobem molts espais que han estat dissenyats sense tenir en compte l’acústica i que ja es troben en ple funcionament. Per això ens hem especialitzat en ajudar als nostres clients amb múltiples solucions de confort acústic, la majoria d’elles sense necessitat de fer obres i molt fàcils d’instal·lar.

Vols saber com podem ajudar-te? Truca’ns sense compromís! Analitzarem la qualitat acústica del teu negoci i et proposarem la solució que millor s’adapti a tu al millor preu!