Per què invertir en acústica i audiovisuals?

31/08/2022

Comunica, sorprèn, genera emocions convertint els teus espais en entorns saludables i eficients a través del confort acústic i la qualitat audiovisual.

Són moltes les problemàtiques que existeixen a l'hora de no tractar com cal el so en un espai;

En centres educatius pot disminuir l'atenció dels alumnes i així empitjorar el seu rendiment, als comerços i a la restauració pot provocar que les vendes disminueixin a causa de la mala experiència donada als clients, el rendiment laboral pot disminuir i així també la motivació del treballador...

Per tant, és essencial transformar la manera en què concebem el so, ja que la manera en què el tractem pot portar-nos, o bé, dificultats o beneficis. 

Però, coneixes tots els beneficis que aporta invertir en acústica i audiovisuals?

  • SALUD

Invertir en acústica suposa eliminar el soroll d'un espai i millorar la qualitat del so. De forma directe, afecta a la nostra salud tan mental com física, eliminant (o reduint) el possible estrès que estigui causant aquest malestar i generant emocions positives cap a l'experiència. 

  • RENDIMENT

A través de l'eliminació del soroll, de l'estrès i de la creació d'un espai amb una bona qualitat del so, facilitarem la comprensió, l'anàlisis i la concentració tant d'alumnes com de treballadors, socis, companys, equips... tot so que es trobi en l'espai es trobarà focalitzat per a tothom per igual i d'aquesta manera s'augmentarà la productivitat laboral i acadèmica. 

  • ATENCIÓ

Millorant la qualitat del so la nostra atenció cap a l'experiència que estem vivint augmenta i, sobretot, millora la nostra experiència i així generem major interès i major motivació a l'hora de treballar, estudiar,...

  • BENESTAR

A partir de l'eliminació de l'estrès, l'augment del nostre rendiment, despertar major interès cap a l'experiència, generem un espai ric en benestar, agradable, relaxant.


ELLS T'HO EXPLICARAN MILLOR

Els nostres clients de Liftisa, Leitat, Qualia Centre Wellness, Cal Moliner Escola de Música i Fons Català de Cooperació en Desenvolupament t'explicaran com intervenir en la seva acústica i audiovisuals els ha millorat el seu dia a dia i els ha aportat els beneficis que esperaven. 

Vols millorar el confort acústic de la teva escola? Truca'ns a 972 46 04 00 o contacta a través del següent formulari i t'ajudarem a trobar la solució més adequada a les teves necessitats i recursos.